SLAVINA SA TRI IZVODA – SWAN

33,748.00 RSD

WT-3WF2

Slavine su izrađene od kvalitetnog mesinga (CW719), dok ih dvostruka prevlaka od hroma i nikla čini veoma otpornim na koroziju. Zaobljena i graciozna slavina Swan (Labud) neće biti samo praktičan dodatak vašoj kuhinji, već će joj dati i moderan i luksuzan izgled.

Oznaka za sigurnost TÜV Rheinland, sertifikat o higijenskoj ispravnosti, ugravirani Zepter logo i 5-godišnja garancija svedoče o vrhunskom kvalitetu proizvoda, koji će još mnogo godina čuvati zdravlje vaše porodice.

Šifra proizvoda: WT-3WF2 Kategorije: , , Oznaka:

Koliko je čista voda koju pijete? "Pročišćena" voda iz slavine koja dopire do naših domova često je puna opasnih jedinjenja, jer voda putuje kroz stare korodirane podzemne cevi i sva te materije dospevaju u vodu koju obično pijemo i koristimo u domaćinstvu. Zajedno sa Zepter sistemima za prečišćavanje vode, trosmerna slavina Swan čini savršen, ekonomičan i zdrav sistem vode za vašu kuhinju.

Uštedite novac i zaštitite zdravlje - pijte zdravu vodu!

Dodatne informacije

Oznaka

WT-3WF2

Naziv proizvoda

SLAVINA SA TRI IZVODA – SWAN

Primena

Slavina za toplu i hladnu vodu, za vodu za piće

Bruto težina (kg)

2,46

Neto težina (kg)

1,96

Dimenzije

14 cm (širina) x 25,5 cm (dubina) x 31 cm (visina)

Materijal

Mesing CW719 sa dvostrukom prevlakom od hroma i nikla

Radni pritisak

0,6 – 0,8 MPa

Zemlja porekla

Kina

Dobavljač

Home Art & Sales Services AG, Švajcarska

Uvoznik

Zepter International doo, Bulevar Mihajla Pupina 117, Novi Beograd

Garancija

2 godine

Sertifikati/Deklaracije

CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2004/108/EC za elektromagnetnu kompatibilnost; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2006/95/EC za "Niski napon"; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2002/95/EC (RoHS) za zabranu upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi; Izjava o usaglašenosti sa Direktivom WEEE 2002/96/EC (Odlaganje električne i elektronske opreme) Izjava o usaglašenosti sa Regulativom (EC) Nº1935/2004 za materijale i stvari koje dolaze u dodir sa hranom.