ARTMIX PRO BLENDER

84,134.00 RSD

BL-002

ArtMix Pro – Vaš novi kuhinjski asistent

Otkrijte novog kuhinjskog asistenta koji meša i kuva hranu u jednoj posudi. To je ArtMix Pro – supermoćni, supertihi, automatski profesionalni aparat za miksovanje i kuvanje hrane.

Profesionalno kuvalo i blender za brzu pripremu zdravih obroka, bez haosa u kuhinji! Ovaj multifunkcionalni kuhinjski aparat secka, meša i kuva hranu u jednoj posudi, koristeći 16 automatskih ili 1 manuelni program. Patentirana funkcija vakuumiranja omogućava uklanjanje vazduha iz posude za mešanje, čime se sprečava oksidacija sastojaka.

Do 50% bolje miksovanje sastojaka i ukusnija hrana.

ArtMix Pro je izvanredan, praktičan i funkcionalan aparat u kome ćemo praviti naše smutije i ukusna jela kao profesionalni kuvari sa Mišlenovim zvezdicama.

Kliknite za više detalja: Artmix Pro brošura

Kliknite za više detalja: ARTMIX PRO KNJIGA RECEPATA

Šifra proizvoda: BL-002 Kategorije: , , Oznaka:

Pametan aparat za brzu i laku pripremu zdravih obroka

ArtMix Pro podjednako cene i kulinarski majstori i kuvari amateri. Ima 16 automatskih programa za pripremu toplih i hladnih obroka sa opcijom ručnog podešavanja, što vam pruža široke mogućnosti da hranu pripremate kao pravi profesionalac.

Automatski TOPLI programi: supe, sosovi i kremaste čorbe, kaša - obična ili sa svežim voćem, od fino mlevenih žitarica, kompoti od raznog voća i bobica, mleko od orašastih plodova i žitarica, kaša od integralnih žitarica, hrana za bebe i pire, funkcija samočišćenja.

Automatski HLADNI programi: automatsko vakuumiranje, sokovi i čvrstog voća i povrća, milk šejk i voćni koktel od mekog ili skuvanog čvrstog voća, smrznuti milk šejk ili frepe od svežeg voća, drobljenje leda, voćni sok od mekog i egzotičnog voća, mleko od raznih vrsta orašastih plodova, funkcija samočišćenja.

Postupak finog usitnjavanja omogućava maksimalnu ekstrakciju hranljivih materija iz namirnica, što ih čini biološki dostupnim za organizam. Zahvaljujući automatskoj funkciji vakuumiranja, prilikom pripreme hladnih napitaka, uklanja se vazduh iz posude za mešanje i sprečava oksidacija sastojaka. Neiskorišćena hrana može se čuvati u vakuumu do jedan dan kako bi se sačuvale osnovne hranjive vrednosti, što znači da nećemo bacati hranu.

Kombinacija revolucionarnih Vacuum i Cyclone Pro tehnologija garantuje maksimalno iskorišćavanje i čuvanje hranjivih materija.

  • dve posebne posude za TOPLU i HLADNU pripremu hrane
  • smart funkcija detekcije posude
  • 6 noževa od japanskog nerđajućeg čelika
  • četka za čišćenje
  • čaša za merenje

Poklopac ArtMix Pro - (kupuje se zasebno) - obezbeđuje vrlo tih rad aparata i smanjuje buku do 15db. Takođe obezbeđuje dodatnu zaštitu dece.

Korpica ArtMix Pro - (kupuje se zasebno) - lako se kombinuje sa aparatom za pripremu ukusnih i zdravih obroka.

Budite kreativni i uživajte dok pravite ukusne, zdrave kolače, obroke za bebe, supe i glavna jela, koje sada možete pripremiti za tili čas.

Zdravo. Štedi vreme. Ekološki.

Dodatne informacije

OZNAKA

BL-002

Naziv proizvoda

ARTMIX PRO Blender

Bruto težina (kg)

11,6

Neto težina (kg)

9,2

Dimenzije

262 x 220 x 478 mm

Snaga

Zagrevanje: 1500 W
Motor: 1300 W

Napon

230 V~, 50 Hz

Kapacitet

0,75 L – 1,75 L

Broj obrtaja u minutu

1000 – 20000 RPM

Temperatura

Dostizanje tačke ključanja 100°

Materijal

Staklo, SUS304; SUS420; SUS303; ABS, PP, Silikon

Sigurnosna klasa

I

Sastav

Glavni proizvod, posuda za toplu pripremu sa poklopcem, posuda za pripremu smutija pod vakumom sa poklopcem, četkica za čišćenje, čaša za merenje, uputstvo za upotrebu

Zemlja porekla

Kina

Dobavljač

Home Art, Švajcarska

Uvoznik

Zepter International d.o.o. Novi Beograd

Garancija

2 godine

Sertifikati/Deklaracije

Proizvod je u skladu sa sledećim propisima i direktivama Evropske unije: (EC) br. 1935/2004, 2014/30/EU, 2011/65/EU i 1907/2006/EC