BIOPTRON 2 APARAT ZA SVETLOSNU TERAPIJU

1,357,236.00 RSD

PAG-880-SET

Medicinski aparat za svetlosnu terapiju, baziran na tehnologiji koja je dobila Nobelovu nagradu, sertifikovan za neinvazivno lečenje i prevenciju kod značajnog broja medicinskih stanja, kao što su: akne, rane, sportske povrede, artritis, bol u donjem delu leđa itd. Takođe se koristi i za borbu protiv znakova starenja. Profesionalno zdravstveno osoblje prvenstveno se odlučuje za BIOPTRON 2 zbog većeg prečnika filtera od 15 cm, praktičnog oblika aparata i mogućnosti izbora jednog od tri stalka.

Saznajte više u videu:  Lečenje uz BIOPTRON® Quantum Hyperlight

Šifra proizvoda: PAG-880-SET Kategorije: , , Oznaka:
ZAŠTO PROFESIONALCI BIRAJU BIOPTRON 2
Sva tri BIOPTRON medicinska aparata za svetlosnu terapiju su klinički ispitana i sertifikovana za lečenje različitih indikacija u medicini i kozmetici – razlikuju se samo po veličini filtera i dizajnu. BIOPTRON 2 koristi profesionalno medicinsko osoblje u bolnicama, klinikama, salonima lepote, spa i sportskim centrima, kao i klinikama za rehabilitaciju širom sveta, prvenstveno zbog veličine filtera koja omogućava tretiranje većih zona, čime se postiže ušteda vremena.Na raspolaganju su tri vrste stalaka (kućni, profesionalni i zidni) – tri praktična rešenja koja omogućavaju uštedu prostora i lako pozicioniranje aparata. Ugaoni oblik BIOPTRONA 2, uz različite stalke, olakšava postavljanje aparata na različite načine, što omogućava komforan tretman i optimalne rezultate i za pacijenta i za profesionalno medicinsko osoblje.Brže izlečenje:
BIOPTRON emituje polihromatske (u više boja), polarizovane svetlosne talase, koji prodiru duboko u tkivo. Naučnici širom sveta su klinički dokazali da BIOPTRON svetlost prodire do dubine od 25 mm, da deluje biostimulativno na ćelije, da ubrzava izlečenje i da podstiče proizvodnju ATP-a i kolagena.BIOPTRON 2 - Glavne karakteristike:
  • Dužina svakog tretmana jednostavno se podešava na skali do 95 minuta;
  • Medicinski aparat je pokretan i fleksibilan zahvaljujući ugaonom obliku i velikom izboru stalaka;
  • BIOPTRON 2 ima podne stalke (profesionalni i trokraki), koji omogućavaju optimalno pozicioniranje i komforne tretmane svih delova tela. Nisko postolje omogućava smeštanje ispod kreveta i stolica;
  • Sklapanje i podešavanje su jednostavni za korisnika;
  • Integrisani elektronski prekidač za postepeno uključivanje/isključivanje;
  • Apsolutno bezbedan, bez neželjenih efekata;
  • Kao BIOPTRON MedAll i BIOPTRON Pro 1, BIOPTRON 2 se proizvodi u skladu sa direktivom Evropske zajednice za medicinske aparate 93/427EEC, kao i lokalnim propisima. Naš proces proizvodnje, uključujući istraživanje i razvoj, procenu dobavljača i nabavku komponenti za proizvodnju odobreni su nakon rigoroznih testova.
Napomena: Svi BIOPTRON medicinski aparati za svetlosnu terapiju su 100% bezbedni i emituju spektar polihromatske svetosti koja ne sadrži UV zrake.

Dodatne informacije

OZNAKA

PAG-880-SET

Naziv proizvoda

BIOPTRON 2 APARAT ZA SVETLOSNU TERAPIJU

Bruto težina (kg)

15.56

Neto težina (kg)

13.27

Težina stalka

8.80 kg bruto / 8.20 kg neto

Dimenzije u kutiji

54,5 x 40 x 25 cm

Dimenzije u kutiji - stalak

85 x 94 x 26,5 cm

Boja

Bela

Prečnik filtera/stakla

cca. 15 cm

Nominalna snaga halogena

90 W

Svetlosna energija po minuti

cca. 2.4 J/cm²

Stepen polarizacije

>95% (590 – 1550 nm)

Talasna dužina

480 – 3400 nm

Displej

DA – digitalni

Potrošnja struje

1,0 – 1,4 A

Specifična gustina energije

cca. 40 mW/cm²

Napon

Napajanje 100-240 V~, 50/60 Hz

Osigurač

T2A/250 V

Radna temperatura

rad: od+10°C do + 30°C; odlaganje: od 0°C do + 40°C

Kabl za struju

Odvojiv

Zaštita od pregrevanja

DA

Sigurnosna klasa

I IP20

Sastav

*1 kutija – podni stalak koji je rastavljen (potrebno ga je sastaviti)
*2 kutija – Bioptron glava, navlaka za Bioptron, Oxy sterile sprej, kabl za struju (odvojiv), zaštita za oči, uputstvo za upotrebu, garancija

Zemlja porekla

Švajcarska

Proizvođač

BIOPTRON AG – Sihleggstrasse 23, CH-8832 Wollerau – Švajcarska

Dobavljač

Home Art, Švajcarska

Uvoznik

Zepter International d.o.o., Novi Beograd

Garancija

5 godina (garancija na sijalicu 2 godine)

Sertifikati/Deklaracije

* Izjava o usklađenosti sa medicinskom Direktivom 93/42/ EEC izdatom od strane proizvođača. * Potvrda primene medicinskih uređaja u Kancelariji za registraciju lekova, medicinskih uređaja i biocidnih proizvoda * CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu * Potvrda osiguranja kvaliteta (EN ISO 13485) * Potvrda osiguranja kvaliteta (Directiva 93/42 / EEC) izdata od strane FDA * DEKRA sertifikat za kontrolu kvaliteta EN ISO 13485:2012 + AC:2012 * DEKRA Sertifikat za medicinske uređaje u skladu sa Aneksom II, Sekcija 3 Direktive 93/42 / EEC – (Notifikacijsko telo ID 0124) * Izjava o usklađenosti DEKRA (Evropsko notifikacijsko telo) za sve proizvode izdate 2013 (07.21.2013)