PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA – THERAPYAIR® ION / CRNI

104,430.00 RSD

PWC-570B

Svakog dana, čovek udahne više od 11.000 litara vazduha. Devedeset odsto vremena provodimo u zatvorenom prostoru – u kući, na radnom mestu, u školi, u zdravstvenim i fitnes centrima, gde je nivo zagađivača i alergena u vazduhu mnogo veći nego u opasno zagađenom vazduhu u spoljašnjoj sredini. Zagađen vazduh je osnovni uzrok mnogih teških i smrtonosnih oboljenja i razumljivo je što se osećamo loše kada ga udišemo.

TherapyAir® iOn je već 7 godina zaredom (od 2016. do 2022.) proglašavan za najbolji prečišćivač vazduha, po oceni nezavisnih nemačkih eksperata. Aprila 2020. godine, prestižna nemačka laboratorija GUI Lab izdala je sertifikat kojim potvrđuje da ovaj aparat eliminiše iz vazduha i virus SARS-CoV-2.

TherapyAir® iOn je sofisticiran i veoma efikasan sistem za prečišćavanje i jonizaciju vazduha koji uklanja 99,9% čestica iz vazduha. Ovaj izvanredni prečišćivač vazduha, koji eliminiše 99,9% virusa, bakterija i toksičnih materija, neophodan je u svim zatvorenim prostorima i svakako je najbolja zdrava investicija – kako za privatne kuće i stanove, tako i za kancelarije, škole, vrtiće, sportske i rekreativne centre, ugostiteljske objekte i sva druga mesta u kojima ljudi borave i rade.

Najnovija istraživanja dovode zagađen vazduh u vezu sa većom stopom smrtnosti od koronavirusa. U oblastima sa većim stepenom zagađenosti vazduha, verovatnoća da stanovnici obole i umru usled infekcije koronavirusom veća je nego u oblastima sa čistijim vazduhom.

U vremenima kad je kvalitet vazduha koji udišemo važniji nego ikad, s obzirom na ogroman broj opasnih čestica koje se prenose vazduhom. TherapyAir® iOn prečišćivač vazduha je mudar i apsolutno opravdan i isplativ izbor!

Šifra proizvoda: PWC-570B Kategorije: , , Oznaka:

THERAPYAIR® iOn – FILTRIRA, PREČIŠĆAVA I OBOGAĆUJE VAZDUH NEGATIVNIM JONIMA

Zepter TherapyAir® iOn eliminiše zagađivače iz vazduha i drži pod kontrolom prašinu, temperaturu i vlažnost u vašem domu i kancelariji. Poseduje inovativni 6-stepeni sistem filtera, kao i generator negativnih jona koji proizvodi oko 1.236.000 negativnih jona po cm3, što odgovara količini jona u vazduhu na nekim od najzdravijih mesta na Zemlji.

Naučno je dokazano da negativni joni uništavaju sve vrste virusa. Da saznate više o blagodetima negativnih jona kliknite ovde.

ZAŠTITITE SVOJE ZDRAVLJE

Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, četvrtina svetske populacije udiše zagađen vazduh. Čak 4,3 miliona smrtnih slučajeva u svetu pripisuje se zagađenom vazduhu u zatvorenom prostoru. Loš kvalitet vazduha kod kuće ili u kancelariji ne samo što doprinosi razvoju infekcija i hroničnih plućnih bolesti, kao što je astma, već i povećava potencijalni rizik od karcinoma pluća, moždanog udara i infarkta. A tu su i glavobolja, zapušen nos, mučnina, suva, perutava koža i suve oči.

POBOLJŠAJTE IMUNITET I PRODUKTIVNOST

Na osnovu istraživanja Vilijama Fiska iz kalifornijske nacionalne laboratorije „Lorens Berkli“, zaključeno je da bolji kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru povećava produktivnost radnika, čime može da se uštedi i do 200 milijardi dolara godišnje. Ako krv ne snabdeva mozak sa dovoljno kiseonika, brzo dolazi do zamora i gubimo sposobnost jasnog razmišljanja. Kada misli postanu konfuzne, postajemo skloni depresiji. To stanje nepovoljno utiče na ceo organizam, uključujući imunološki sistem, usled čega lakše obolevamo.

ODBRANA OD ZAGAĐIVAČA I ALERGENA

U našem domu mogu se naći mnoge opasne čestice, kao što su razni zagađivači, alergeni, polen i buđ. Takođe, lošem kvalitetu vazduha doprinose i isparljiva organska jedinjenja, koja se oslobađaju iz boja, sredstava za čišćenje, razređivača i drugih hemijskih proizvoda u domaćinstvu. Tokom sezone prehlada i gripa, od kvaliteta vazduha u vašem domu može zavisiti koliko često ćete vi i vaša porodica oboleti od neke respiratorne infekcije.

6-STEPENI SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA

1. ANTISTATIČKI FILTER: uklanja krupnije čestice prašine, buđi, peruti, ljudske i životinjske dlake;

2. ANTIBAKTERIJSKI FILTER: uklanja preostale sitne čestice prašine, bakterije veće od 1 mikrona, polen;

3. HEPA FILTER (H13): uklanja 99,97% čestica veličine 0,3 mikrona, kao što su prašina, polen, spore buđi, bakterije, virusi, izlučevine grinja itd.;

4. ANTIALERGIJSKI FILTER: sadrži srebro, apatit (mineral) i antibakterijsko sredstvo koje je posebno efikasno protiv bakterije Legionella, koja je veoma opasna za bebe. Filter sadrži ekstrakt lišća ginko bilobe, koji je vrlo efikasan kod astme, plućnih bolesti i problema sa cirkulacijom, a takođe eliminiše uzročnike alergija, viruse gripa i bakterije;

5. FILTER OD AKTIVNOG UGLJA: zahvaljujući velikoj sposobnosti apsorpcije, eliminiše neprijatne mirise u domaćinstvu, mirise hrane, duvana, kućnih ljubimaca, otrovna isparenja, isparljiva organska jedinjenja i druge mirise.

6. GENERATOR NEGATIVNIH JONA – proizvodi više od milion negativnih jona po kubnom centimetru. Negativni joni vezuju se za čestice koje lebde u vazduhu i one zbog povećane težine padaju, ulazeći u prečišćivač vazduha i njegove filtere, ili na pod, sa koga možete da ih pokupite usisivačem.

POSEBNE KARAKTERISTIKE

Inovativan i efikasan TherapyAir® iOn prečišćivač vazduha izdvaja se i po sledećim karakteristikama koje poseduje:

· Senzor kvaliteta vazduha

· 5 brzina

· 3 režima rada, uključujući noćni režim

· Daljinski upravljač

· Lako prenosiv aparat, a može se postaviti i na zid

· U režimu rada za dečje sobe, brzina cirkulacije vazduha je smanjena, da deci ne bi bilo hladno

· Aparat se noću automatski prebacuje na najtiši rad i stvara prijatnu atmosferu za dobar san

Dodatne informacije

Oznaka

PWC-570B

Naziv proizvoda

PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA – THERAPYAIR® ION / CRNI

Bruto težina (kg)

10.8

Neto težina (kg)

8.8

Dimenzije

51 x 18.1 x 51 cm

Površina prostora

26 m2 (ACPH 5x) ili 130 m2 (ACPH 1x)

Proizvodnja negativnih jona

1.236.000 negativnih jona/cm3

Metod prečišćavanja

Antistatički filter, antibakterijski filter, HEPA filter, anti-alergijski filter, filter sa aktivnim ugljem

Efikasnost uklanjanja gasova

NH3 – 91%
CH3CHO – 95%
CH3COOH – 99,9%

Brzina prečišćavanja vazduha (CADR)

Dim – 4,36 m3/min ,
Prašina – 4,74 m3/min,
Polen – 5,04 m3/min

Kapacitet prečišćavanja

6,05 m3/min
363,3 m3/h

Nivo buke

Maksimum 60 dBA

Snaga

47 W

Napon

220 V-240V – 50HZ

Ozon

<0,002%

Kabl za struju

Nije odvojiv

Metod zaštite

Prekidač strujnog kola

Sigurnosna klasa

II

Zemlja porekla

Koreja

Dobavljač

Home Art & Sales Services AG, Švajcarska

Uvoznik

Zepter International doo, Bulevar Mihajla Pupina 117, Novi Beograd

Garancija

7 godina

Serifikati/Deklaracije

CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2004/108/EC za elektromagnetnu kompatibilnost; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2006/95/EC za "Niski napon"; Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2002/95/EC (RoHS) za zabranu upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi.