TUTTOLUXO 6SB PLUS

224,200.00 RSD

PWC-700B

Kompletan sistem za čišćenje 6 u 1 sa 3 patentirana sistema i 4 filtera pruža izuzetno zadovoljstvo prilikom čišćenja. TUTTOLUXO 6SB PLUS je bolji od klasičnog usisivača, sa šest funkcija koje obuhvataju: usisavanje sa vodenim filterom (suvo i usisavanje tečnosti); čišćenje pomoću pare i dezinfekcija; istovremeno čišćenje pomoću pare i usisavanje; profesionalno peglanje pomoću pare; prečišćavanje vazduha sa aromaterapijom i vlaženje vazduha.

Šifra proizvoda: PWC-700B Kategorije: , , Oznaka:

VIŠESTRUKE PERFORMANSE ZA SAVRŠENO ČIŠĆENJE

6 FUNKCIJA U 1 APARATU

1. Usisavanje sa vodenim filterom (suvo i usisavanje tečnosti)

TUTTOLUXO je usisivač velikih performansi. Možete ga koristiti u raznim situacijama za lako i efikasno čišćenje: za suvo usisavanje - uklanjanje prašine i prljavštine, kao i za usisavanje prosute tečnosti.

2. Čišćenje pomoću pare i dezinfekcija

Visoka temperatura pare steriliše i dezinfikuje, ubijajući bakterije i mikrobe. Mlaz vodene pare lako uklanja i najuporniju prljavštinu i masnoću, bez upotrebe opasnih hemikalija, i dopire do teško dostupnih mesta koje klasični usisivači ne mogu da očiste.

3. Istovremeno čišćenje pomoću pare i usisavanje (istovremeno)

TUTTOLUXO je uvek korak ispred, jer omogućava istovremeno usisavanje i čišćenje pomoću pare. Konstantan mlaz pare pod velikim pritiskom i temperaturom od 148°C dubinski dezinfikuje tepihe, dušeke i tapacirani nameštaj, a zatim efikasan i snažan motor usisava prljavštinu i eliminiše grinje.

4. Profesionalno peglanje pomoću pare (vertikalno i horizontalno)

Profesionalna TUTTOLUXO pegla je jednostavna za upotrebu i, za razliku od običnih pegli, dezinfikuje i osvežava odeću. Ispeglana odeća izgleda kao da ste koristili usluge hemijskog čišćenja, pri čemu najosetljivije tkanine, kao što su svila, somot, vuna, kašmir ostaju zaštićene.

5. Prečišćavanje vazduha i aromaterapija

Disanje ne treba olako shvatati, posebno imajući u vidu sve veći broj obolelih od astme i alergija. Zepterovi istraživači su iskoristili tehnologiju aparata TUTTOLUXO 6SB PLUS za još jednu važnu namenu – za prečišćavanje vazduha koji udišemo. Sistem filtera prečišćava skoro 100% čestica prašine koje prolaze kroz aparat.

6. Vlaženje vazduha

Mnogi ljudi imaju zdravstvene (suva koža, loš san, suvi kašalj, krvarenje iz nosa...) i respiratorne probleme uzrokovane lošim kvalitetom i suvim vazduhom u našim domovima. Ovlažite vazduh u vašem domu koristeći TUTTOLUXO na dva načina: pomoću pare, koristeći posebno crevo, ili pomoću raspršivača, koji možete nabaviti po izboru.

TUTTOLUXO – PAMETNO ULAGANJE U VAŠE ZDRAVLJE

Ne trošite novac na skupa i opasna sredstva za čišćenje i kese za usisivač. Sa aparatom TUTTOLUXO:

- Štedite do 100% novca za kese za usisivač;

- Štedite do 100% novca za hemijska sredstva za čišćenje;

- Štedite do 50% vremena koje biste utrošili na čišćenje;

- Štedite do 70% vremena koje biste utrošili na peglanje.

Dodatne informacije

Oznaka

PWC-700B

Naziv proizvoda

TUTTOLUXO 6SB PLUS

Primena

Parno čišćenje i dezinfekcija, pranje različitih površina: podovi, prozori, staklene površine, terakota, mebl; standardno i parno peglanje.

Neto težina (kg)

9,70

Dimenzije

336 x 332 x 479 mm

Boja

Crna

Vrsta primenjenih filtera

Vodeni filter, filter od poliestera, filter sa aktivnim ugljem, HEPA filter – opciono

Napon

Napajanje 220 – 240 V, 50-60 Hz

Snaga motora

1200W – Visoka tehnologija daje istu snagu kao motor od 1600 W

Snaga bojlera (2 grejača)

2100 W

Snaga pegle

850 W

Maks. pritisak pare

(450 kPa) 4.5 Bar

Protok pare

55 g/min.

Maksimalna temperatura pare u bojleru

148 ºC

Pritisak usisavanja

2290 mm H2O (22,4Pa)

Zapremina bojlera

0,8 L

Kapacitet bojlera (pare)

0,4 L

Zapremina rezervoara

1,2 L

Vreme zagrevanja

9 min/L

Podešavanje snage usisavanja

Da (na uređaju i na fleksibilnoj dršci creva)

Dužina fleksibilne cevi

2 m

Dužina kabla za struju

5 m

Opseg rada

8 m

Jačina buke

+/- 71 db

Prekidač za pritisak

2 +/- 6 Bar 0,3 +/- 0,15

Sigurnosni termostat

170ºC

Sigurnosni ventil bojlera

^ Bar +/-0.5

Niskonaponske komande na ručki

5 V

Automatsko uvlačenje kabla

Nema

Zaštita

Sigurnosni plovak, Toplotna izolacija produžnih cevi, Sigurnosna bravica za paru

Sastav

• Produžna cev – 2kom (maks. dužina 2,4m) • Velika četka uključujući: nastavak za čišćenje tepiha, nastavak za usisavanje tečnosti, nastavak za čišćenje podova • Raspršivač pare sa jednim mlazom: mala mlaznica, široka mlaznica, mala okrugla četka • Raspršivač pare sa tri mlaza: trouglasta četka • Okrugla četka • Levak • Priključni deo za pribor: nastavak za usisavanje tečnosti sa gumicom, četkasti nastavak za usisavanje krupnih nečistoća • Nastavak za brisanje prozora • Podmetač za peglu • Pegla • Uputstvo za upotrebu • Garantni list

Zemlja porekla

Italija

Dobavljač

Home Art & Sales Services AG, Švajcarska

Uvoznik

Zepter International d.o.o. Novi Beograd

Garancija

3 godine (Zakonska garancija – 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija – 1 godina po isteku zakonske garancije).

Sertifikati/Deklaracije

CE izjava o usaglašenosti za električnu opremu. Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2004/108/EC za elektromagnetnu kompatibilnost. Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2006/95/EC za "Niski napon". Izjava o usaglašenosti prema Direktivi 2002/95/EC (RoHS) za zabranu upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi. Izjava o usaglašenosti sa Direktivom WEEE 2002/96/EC (Odlaganje električne i elektronske opreme)